Wij zijn een groep darters die eens in de twee weken een ranking organiseren in Hoogkerk. We darten voor de gezelligheid, maar willen wel allemaal graag winnen. Het niveau varieert van beginner tot gevorderde. Ieder seizoen strijden we voor de winst op de ranking, wie kan zich dit jaar de rankingkampioen van Dartclub Hoogkerk noemen?

Je bent van harte welkom om mee te komen doen. Op de woensdagavond zijn we om 20.00 uur open en de inschrijving sluit rond 20.15 uur. We vragen een kleine bijdrage van 50 eurocent per avond per deelnemer voor de onkosten. De avonden zijn vrij voor personen van 16 jaar en ouder. We proberen de avond af te sluiten rond 23.00 uur. We spelen in poules, waarbij iedereen hetzelfde aantal punten (legs) kan behalen.

Houd de agenda in de gaten, zien we je binnenkort?


Volg nu LIVE de scores van alle banen!

Baan 1 – Baan 2 – Baan 3 – Baan 4 – Baan 5 – Baan 6

Alle wedstrijden worden gespeeld op 1 van de 6 professioneel ingerichte dartbanen. We maken gebruik van het  programma Darts for Windows Om alle statistieken bij te houden.  Dus mocht je er niet bij kunnen zijn of ben je gewoon nieuwsgierig? Klik dan op 1 van de links op de woensdagavond om de spelers van DC Hoogkerk op de voet te volgen.